Remorci forestiere

Remorcile forestiere produse de Pfanzelt Maschinenbau se adreseaza profesionistilor avand constructie solida din otel cu grosime de minim 10 mm si caracteristici care le permit sa se adapeze rapid la toate sortimentele de lemn.

S-LINE

9242 S-line
Gama de remorci destinate exploatatiilor mici, acolo unde se doreste o remorca flexibila care sa permita transportul lemnului rotund, lemnului de mici dimensiuni (crengi), lemnlui de foc, materialelor granulare (pietris, pamant etc.).

Aceste remorci permit schimbarea rapida a racoantelor cu bena basculabila pe 3 parti iar macaraua standard poate fi purtata pe remorca sau folosita independent impreuna cu tractorul.

Gama larga de optiuni disponibile le face ideale pentru municipalitati / comune, composesorate, asociatii, ferme, utilizatori individuali etc.

Variante constructive:

 

ECO

RW 1177
Gama de mijloc a producatorului german care mosteneste caracteristicile gamei PROFI dar care este livrata doar impreuna cu macara montata fix pe protap pentru a obtine un raport optim calitate/pret/dotari.

  • RW 1272 ECO
  • RW 1480 ECO

 

PROFI

Remorca forestiera 15 tone

Gama profesionala de remorci forestiere cu sarcina utila cuprinsa intre 9 tone si 15 tone ce pot fi configurate in functie de activitatile specifice din teren.
Seria WD4 a acestei clase de remorci pot fi configurate din fabrica cu sistem de tractiune integrala

Pentru a se putea adapta cat mai bine pentru transportul diferitelor sortimente dimensionale acestea au fost prevazute cu boghiu cu posibilitate de culisare in longitudinala ce asigura distributia optima a maselor, articolatiile suportilor rotilor sunt dotate cu suspensie pendulara ce le permite sa se adapteze conturului terenului marind astfel capacitatea de trecere, suporti pentru racoante culisabili in lungul cadrului remorcii, reglabili in 5 pozitii, cadru extensibil 2m, sisteme de franare in concordanta cu normativele in vigoare la nivelul UE (hidraulic, panumatic si combinat), anvelope de dimensiuni mari pentru a asigura portanta in terenurile desfundate, sistem de semnalizare integrat in cadru etc.

Variante constructive:
┬áProfi WD4 – remorci cu tractiune integrala